Queen

11 Nov, 2009

Brian Harlod May (posle smrti Fredija) 2.deo

Brian Harold May — Autor cile @ 20:32

 

                                   Brian Harlod May(obaveza prema Frediju)

    

                       

        Brian May              Roger Taylor              John Deacon  

 

May zavrsava turneju i "vraca" se u studio zajedno sa kolegama iz bivseg benda da bi zajedno radili na albumu koji ce kasnije dobiti naziv "Made in Heaven", poslednji studijski album "Queen"-a. Bend je sa solo albuma Fredija obradio sve pesme u secanje na preminulog frontmena.. Naravno na tom albumu su se nasle i jako retke stvari koje je Fredi napisao jos kao mladi pocetnik.. 

  

                

                                                Queen- Made in Heaven

  

Pesma je odlicna... jos uvek ima taj tvrdji zvuk u baladi.. ne znam tacno kako da ga nazovem ali jako dobro odradjen album.. meni se svidja... 

 

Posle dug niz godina May je odlucio da se posveti astrofizici, i uspeo da diplomira i to u kasnim godinama (60), ali i dan danas "pali i zari" gitarom.. Danas zajedno sa Paul Rogers-om svira kao "Queen i Paul Rogers" gde im se pridruzio Roger Taylor.. Sviraju sve hitove grupe i secaju se divnih dana kad su bili na vrhuncu karijere... Dolazili su u Beograd i svirali u Areni.. Naravno takvom spetaklu nisam mogao da odolim.. Zao mi je sto nemam snimke koji valjaju i slike.. Ali dozivljaj je bio neprikosnoven, jeste da su mnogi govorili da "Queen" nije vise isti bez Fredija, jeste tacno je, ali "Queen" je "Queen" sa ili bez njega ja sam uzivao u vrhunskoj muzici.. Uspomena koju cu pamtiti dok sam ziv.. 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu